Muttathara kringloopwinkel

Dankzij de vele donaties en inbreng van goederen is Muttathara in staat om hulp te bieden in landen als Afrika, India en midden-Amerika.

Breed aanbod van tweedehands goederen

Of het nu gaat om kleding, decoratie, gereedschap ... u vindt het zeker bij Muttathara. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel aan de Castricummerwerf.

Wilt u ook vrijwilleger worden bij Muttathara?

Wij heten u uiteraard van harte welkom. Vele handen maakt licht werk.

Neemt u gerust contact op !

De Winkel

In de winkel kun je heerlijk struinen tussen alle prachtige spullen. Voor ieder is er wat wils. We hebben een uitgebreide boekenhoek, mooie kleding, veel meubilair, prachtig servieswerk, veel electra en natuurlijk veel snuisterijen.

Inbreng goederen:

Je kunt je spullen bij de winkel afgeven tijdens openingstijden. Het is belangrijk dat goederen schoon zijn en nog in een goede staat. Onze winkel is niet zo groot, daarom nemen we geen bedden en matrassen meer in. Twijfel je of bijvoorbeeld een meubelstuk geschikt is voor de winkel? Bel dan naar de winkel, of stuur een berichtje met foto via Facebook.

Spullen kunnen ook thuis opgehaald worden met de Muttathara vrachtwagen. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar de winkel (tijdens openinstijden) via 0251 – 657630

Afbeelding galerij van de winkel

muttathara-9418-klein

Openingstijden vanaf 28 april 2021

  • Dinsdag
    10.00 - 15.00 uur
  • Donderdag
    10.00 - 15.00 uur
  • Zaterdag
    10.00 - 15.00 uur

Het is zondag 3:55Sorry, wij zijn momenteel gesloten