We zijn weer open   Goed nieuws! Kringloopwinkel Muttathara is weer open. En hoe: private shopping met maximaal tien personen tegelijk in de winkel.   Reserveer je tijdslot via muttathara.afspraakplanner.com   We hebben aangepaste openingstijden en huisregels, lees deze goed door:   Openingstijden Winkel: dinsdag t/m zaterdag 10.00 uur – 15.00 uur Inbreng: dinsdag t/m…

Lees meer

Helaas! Ook onze kringloopwinkel is tot nader bericht gesloten. In de tussentijd: pas goed op jezelf en op elkaar, en geniet op een veilige manier van de feestdagen. We wensen iedereen alle goeds.

Lees meer

De kleding komt nog steeds in grote aantallen binnen, vandaar dat wij de 50% kortingsactie op kleding voor de komende week nog maar eens willen herhalen :   Dus dinsdag 10/11 – donderdag 12/11 en zaterdag 14/11: Op alle kleding en schoenen 50% korting !

Lees meer

Door de overweldigende inbreng en verkoop van boeken op onze 2e hands boekenmarkt kunnen wij een bedrag van € 2.001,20 overmaken tbv het onderwijsproject in Addis Ababa in Ethiopië. Hartelijk dank alle gulle kopers !

Lees meer

We organiseren een grote tweedehands boekenmarkt voor het goede doel. Dus pak je agenda en schrijf de datum vast op: vrijdag 9 oktober. Klik op de poster voor een vergroting

Lees meer