Word vrijwilliger bij Kringloopwinkel Muttathara!

Muttathara. Wie kent de winkel niet. Dé plek in Castricum waar je eindeloos kunt struinen en de mooiste parels tegenkomt. Winkelen bij de kringloop of je spullen doneren is ook hartstikke duurzaam. Daarnaast steunen we met de opbrengsten uit de winkel veel goede-doelen projecten over de hele wereld.

Onze stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers en op dit moment hebben we meerdere vacatures. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? We zoeken:

Bijrijders en chauffeurs (rijbewijs BE) voor op de vrachtwagen. We halen namelijk ook items op of bezorgen deze tegen een kleine vergoeding.
Inbreng-medewerker. Je bent het gezicht van de winkel en alles wat binnenkomt gaat door je handen, je beoordeelt de waarde en geeft het een mooie plek in de winkel.
Elektra-computer medewerker. Alles wat in de winkel komt moet worden getest en soms voer je kleine reparaties uit.
Medewerker voor de meubelhoek. Heb je interesse in inrichten en gezellig maken? Dan is dit wat voor jou.
Kassa-medewerker. Je bent het gezicht van de winkel en kunt goed met geld omgaan.
Handige klusjesman/vrouw. Dat spreekt voor zich. Er zijn altijd klusjes te doen bij Muttathara.

Of je nu 18 of 78 bent, je bent van harte welkom om te reageren op de vacatures Vrijwilliger zijn bij Muttathara is heel waardevol maar bovenal ook heel leuk. Je kunt zelf bepalen welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent. Wil je meer weten? Kom langs in de winkel of stuur een mail naar secretariaat@muttathara.nl