Orgel voor Huis ter Wijck

Per ongeluk is er bij Muttathara een elektrisch orgel aangenomen. Daar is geen markt meer voor. Wij vonden dat erg zonde en waren al aan het informeren of we bijvoorbeeld een maatschappelijke organisatie konden vinden die we hier blij mee konden maken.

En of het zo bedoeld was; op donderdag staat er een oproep in de krant; Wie heeft er een orgel voor Huis ter Wijck.
Het orgel waarop gespeeld werd op de bovenverdieping waar dementerende ouderen wonen was kapot. Daarom was het pleeg- en verzorgingshuis op zoek naar een ander.

Wij hebben per omgaande contact opgenomen en het orgel aan hun geschonken. Uiteraard werd hier zeer verheugd op gereageerd. Zaterdag 29 december is het orgel overgedragen aan Huis ter Wijck. Muttathara hoopt dat ze hier nog vele jaren plezier aan zullen beleven.