In memorie John Lubbers/In memory of John Lubbers

In memorie John Lubbers.

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het bericht dat ons Projectgroep lid John Lubbers afgelopen zaterdag 4 april is overleden. Helaas is het Corona virus in combinatie met andere gezondheidscomplicaties hem fataal geworden.

John was een fijne en toegewijde collega om in ons midden te hebben met een schat aan internationale ervaring vanuit zijn ambassade verleden en we zullen hem dan ook erg missen.

We leven mee met zijn vrouw, zoon en familie en wensen hen veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies.

 

In memory of John Lubbers.

It is with great sadness that we received the message that our Team member John Lubbers died last Saturday the 4th of April. Unfortunately the combination of medical complications and the Corona virus lead to his sudden passing.

John was a nice and devoted colleague within our team with a lot of international experience due to his former working life within several embassies all over the world, and we will miss him very much.

Our thoughts are with his wife, son and family and we wish them a lot of strength in dealing with this great loss.