Word vrijwilliger bij Kringloopwinkel Muttathara

Word vrijwilliger bij Kringloopwinkel Muttathara

 

Gelukkig zijn onze deuren sinds een tijdje weer open zodat de inwoners van Castricum en omstreken hun gebruikte goederen weer kunnen komen brengen, en alle kringloopfans weer kunnen struinen in de winkel. Dat klinkt gewoon gezellig, maar is ook erg belangrijk want zo dragen we bij aan een circulaire economie en met de opbrengsten steunen we vele projecten in ontwikkelingslanden. Onze stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers en op dit moment hebben we ruimte voor drie nieuwe krachten: 1) een chauffeur voor het ophalen en bezorgen van verkochte goederen en 2) een beheerder van het buitengebied en 3) een winkelmedewerker voor de electra-hoek. Of je nu 18 of 78 bent, je bent van harte welkom om te reageren op de vacature. Vrijwilliger zijn bij Muttathara is heel waardevol maar bovenal ook heel leuk. Wil je meer weten en de vacature-beschrijving lezen? Klik dan hier , of stuur een mail naar secretariaat@muttathara.nl